Aanbod

Wat wil je gaan DOEN?

Of je jezelf nou één-op-één of in een groep wilt ontwikkelen, als je je werk niet meer leuk vindt, je een optimaal team wilt hebben of als je je kansen wilt vergroten tijdens solliciteren, we hebben meerdere trajecten en trainingen die hierop aansluiten. Klik hieronder op een van de modules en je komt op de pagina waar je meer leest over elk aanbod.

UNIT Teamontwikkeling


  • DOEN! Een Stap Verder heeft samen met Marinus van der Maas van Bedrijfssupport & advies, programma’s gemaakt voor Outdoor teamontwikkeling.

De sleutel tot ontwikkeling is DOEN. Geen vergaderzalen en lange presentaties, maar samen aan de slag in de buitenlucht op unieke locaties zoals het bos, de hei, het strand. Door de frisse wind in je haren, merk je dat er natuurlijk een frisse wind door het team heen waait.

Samen met UNIT ga je naar buiten om op ontspannen wijze tijdens een outdoor training je te ontwikkelen op een inspirerende locatie.

TEAMWORK!

ANDERS DOEN


Onze energie lekt weg en we weten niet altijd waar dat lek zit. We kunnen zelfs zo leeglopen dat we ons ongelukkig of eenzaam voelen.
Herken jij hier iets van? Ik wel en daarom is mijn mantra “Ik keer weer terug naar de basis.”

In het coachtraject Anders DOEN — Een Stap Verder is eigen regie het sleutelwoord. If you can dream it, you can do it! Daarom neem ik je mee in de wereld van anders DOEN.

PAK DE REGIE WEER TERUG.

PRESENTEER JEZELF, GEWOON DOEN!


Vindbaar zijndigitalisering en jezelf presenteren dat zijn termen die bepalend zijn in deze tijd. Een overleg, presentatie of sollicitatie via whatsapp, Zoom, Meet enz. is in veel gevallen de nieuwe standaard geworden.
In de online training “Presenteren Gewoon DOEN!” leer je hoe je jezelf digitaal in korte tijd kan presenteren aan bijvoorbeeld je toekomstige werkgever.

EEN PITCH DIE BIJ JOU PAST!