Martin

Aangenaam kennis met je te maken. Mijn naam is Martin Roodbeen uit het bouwjaar 1972.

Veel rollen kan ik mezelf toeschrijven. Zo ben ik vader van 3 kinderen en bonusvader van 2 kinderen. Ook ben ik sinds 2018 partner van Daniëlle. Sociaal gezien ben ik vriend en kennis. En zakelijk gezien ben ik coach en trainer.

De rol waarin jij en ik een perfecte match hebben is wereldburger.
En als laatste heb ik nog een idealistische rol: Wereldverbeteraar.

Als je in mijn netwerk gaat vragen wie ik ben, dan word ik omschreven als een gevoelsmens; bevlogen, betrokken en empathisch.

Ik hou van openheid, ben recht door zee en denk graag in oplossingen. Eigenheid is één van mijn belangrijkste uitgangspunten. Eigenheid maakt autonoom, nieuwsgierig en bijzonder. Dat is Martin.

Ik heb keihard geknokt om te komen waar ik nu ben. Het is mij niet aan komen waaien. In de afgelopen jaren heb ik ontdekt dat het tonen van mijn eigen kwetsbaarheid uiteindelijk mijn grootste kracht is.
Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een plek is in de maatschappij en dat kwetsbaarheid één van de grootste kwaliteiten is die je kunt bezitten.

Mijn cv ben ik niet en toch zegt mijn loopbaan veel over wie ik ben.


Mijn cv ben ik niet en toch zegt mijn loopbaan veel over wie ik ben. De rode draad in mijn loopbaan is dat ik goed ben in mensen in beweging te krijgen. Deze ontdekking deed ik in 2003 toen ik als bankmanager van ABN Amro werkzaam was. Het coachvlammetje ging toen branden.

De jaren daarna heb ik mezelf ontwikkeld en heel veel praktijkervaring opgedaan. Ook hebben veel life events bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Gedurende mijn scheiding zag ik dit niet. Midden in mijn burn-out was ik niet in staat het positieve te zien. Toen de strop van schulden strak om mijn nek zat, kon ik niet normaal functioneren. Toen ik geen baan had en in de bijstand kwam, dacht ik dat er geen plek voor mij was op de arbeidsmarkt.

Nu jaren later ben ik dankbaar dat ik deze events heb meegemaakt en maken ze me een ervaringsdeskundige

Sinds januari dit jaar (2021) heb ik mijn baan opgezegd en mijn droom verwezenlijkt: Ik ben gestart met mijn bedrijf DOEN! Een Stap Verder.

  • Als zzp-er train en coach ik mensen één-op-één of in groepsverband met een behoefte in loopbaan verandering, of zij die zoekend zijn naar wat hun volgende stap gaat worden.
  • Ook geef ik bedrijfstrainingen waar je bakken met energie van krijgt.

Door de lange weg die ik zelf heb afgelegd en de jarenlange ervaring met mensen begeleiden en coachen op eigen regie, weet ik heel goed dat het heel fijn is om hulp te krijgen om de weg terug te vinden.

Wil je meer weten van mij of de diensten die ik aanbied, stuur dan een email naar info@doen-eenstapverder.nl
of bel +31 (0)6 – 197 30 615.